AMELIE ALBRECHT | UITVERKOCHT

Gepubliceerd op Dinsdag 27 juni 2023
26 januari 2024
amelie albrecht
GOE GENOEG | ALLERLAATSTE TRY OUT
AMELIE ALBRECHT
VRIJDAG 26 JANUARI | 20u00
'T SENTER | BASISPRIJS 14,00 EUR

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte voorstellingen en veel televisieopdrachten. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dan heb je het wel gemaakt zeker? Haar vrienden waarschuwen haar: "Zie maar dat je niet arrogant wordt!" Maar dat zal haar niet overkomen, dat was ze al.

Maar bekend zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

Op vrijdag 26 januari, de dag voor de première, zal Amelie haar nieuwe zaalshow een allerlaatste keer uittesten. Het zal wel goe genoeg zijn zeker?

Opwarmen doen we met Rik Van Geel.

TICKETS